Karin Jannesson

1986

Karin Jannesson

Karin Jannesson begynte hos Jula i 1986, etter å ha blitt bedt om å steppe inn som vikar for Karl-Johans søster, som skulle ha mammaperm. Nedenfor kan du lese om hennes reise hos Jula.

Etter økonomilinjen på gymnaset jobbet jeg på økonomiavdelingen i en produksjonsbedrift i et par år, og deretter tilbrakte jeg noen år som au pair i California. Da jeg kom hjem igjen, jobbet jeg en stund i restaurantbransjen, men det var ikke noe for meg. Jeg søkte jobb hos Jula, og der ble jeg.

I 10 år jobbet jeg i økonomiavdelingen, men på den tiden måtte man hoppe inn og hjelpe til overalt i selskapet. Jeg satt i kassen og hjalp til med postordrevirksomheten. Vi var bare to stykker som jobbet i økonomiavdelingen. Det var mye manuelt arbeid, og jeg husker at jeg noen ganger syklet ned til banken med kassebeholdningen. Det føltes litt risikabelt, så jeg brukte mannen min som livvakt. Jeg var også modell i Julakatalogen.

Etter et år i mammapermisjon kom jeg tilbake og jobbet i resepsjonen en stund, før jeg begynte å jobbe som innkjøpsassistent i innkjøpsavdelingen. I mange år hadde jeg kontakt med leverandører og jobbet med innkjøp. I dag jobber jeg i administrasjonsavdelingen, som inngår i Supply chain.

Det har vært spennende å være med på reisen og se hvordan Jula har vokst i løpet av disse årene. Jeg har jobbet sammen med mange flotte kolleger og lærer noe nytt nesten hver dag, det er en av grunnene til at jeg har blitt her i så mange år.

Skinnjackor